Van harte welkom om Impexron GMBH Nederland


about us

Impexron GMBH, die werd opgericht in Nederland gericht op industriële vestigingen, in het kader van de toonaangevende missie waarin zij zich, hield groving en het verbeteren van serveren zonder dat de ondernemer geest zij eigenaar is.

De wereld wordt steeds sneller geglobaliseerd. De betekenis van de mogelijkheid om snel te handelen in de concurrerende omgeving wordt steeds groter. Met betrekking tot de behoeften van industriële vestigingen, is het essentieel om snel oplossingen te produceren in de markten welke groeien en te diversifiëren met de dag zoals hydraulische, pneumatische, pompen, electricmotors, tandwielkasten, elektronische kaarten, lagers en aandrijftechniek.Impexron levert u de mogelijkheid om elk type product onmiddellijk te bereiken die u toestaat om wegconcurreren in de wereldwijde markten met haar Duitsland gevestigde organisatie.

Samen met de merken die wij in de positie van de Wereld Algemeen distributeurschap, door de directe verbindingen met de grootste exporteurs ter wereld, presenteren we u de reus, omringende wereld netwerk macht van impexron die kan oplopen tot 14.000 merken.

Impexron GMBH helpt u om alle producten te vormen elke branche, elke vorm van, elk merk, en het maakt niet uit het totale bedrag, voor alle industriële products.Today, Impexron GMBH wordt ten behoeve van de algemene distributeur van vele merken in de wereld industrie als een expert.

We vertrouwen op onze service en klanttevredenheid en als Impexron GMBH we beloven dat we er zijn Met een dynamisch team dat alle verzoeken in de tijd zullen we doorgaan met producten en diensten aan te bieden tegen concurrerende prijzen tot uw dienst te voldoen.

customers customers customers customers customers customers customers customers customers customers customers customers
endüstriyel-ürünler

Uitgebreide productcatalogus

Többféle alkatrészt szállítunk, beleértve: szivattyúkat, hidraulikus és pneumatikus berendezéseket, kompresszorokat, motorokat, szűrőket, érzékelőket, mérőműszereket és szerszámgépeket, elektronikus alkatrészeket, orvosi és laboratóriumi berendezéseket, radarokat és navigációs berendezéseket, vezérlőrendszereket és egyéb. Olyan gyártókkal dolgozunk, mint a Siemens, Stabilus, Alco Valves, Rexroth, Etipack, Kromschroeder, Euro Motors Italia, Mecair, Schmersal, Eltra, Hofmann és még sok más.

Lees de catalogus Lees de catalogus

Wij kijken er naar uit

Vul het veld in

Doorloop de recaptcha-verificatie

Andere producten

Givi Misure
Rabourdin
Sgm Lektra
Schneider Electric
Steute
Winsmith, Inc.
Hoerbiger
Wabash
Moeller (Eaton)
Mitsuboshi
Cosasco
Goodfellow
Ebara Pump
Magnaloy Coupling Company
Bongshin
Koganei
HIMMEL
Victaulic
Victaulic
TECHNOR

We voelen ons goed over de cappuccino